26/5 - 29/5 Har ni saknat mig?

Äntligen!! Jag har inte kunnat logga in på bloggen på flera dagar av någon okänd anledning men nu gick det. Massor av dagar att ta igen så det blir nog kanske lite kortfattat.

Onsdag.
Prov för Ewan igen så Clive tog honom till skolan. Jag städade, tvättade, såg lite på tv, tog hand om maten som kom hemkörd, lagade mat och hämtade sedan Ewan från skolan. Han skulle på cricket klockan 5 så jag gav han mat och sedan for han iväg. Jag satt då vid datorn och tv:n, käkade mat och chillade tills 8-tiden då jag åkte hem till Niels. Vi for iväg till en pub där han åt middag och jag tog en öl. Det var kul att se han igen och höra lite om Samuel och annat. Vi diskuterade som vanligt min framtid men lyckades inte komma fram till något. Vid 11 var jag hemma igen, satt en snabbis vid datorn och la mig sedan och sov.

Torsdag.
Ewans halfterm-lov hade börjat så vi behövde inte gå upp så himla tidigt. Jag lyckades försova mig ganska bra så jag vaknade först 10.20 men eftersom det är lov så gjorde det inte så mycket, dessutom jobbade Clive hemifrån så Ewan hade inte varit ensam på morgonen. Dagen flöt på ganska lugnt, jag hade gjort all torsdagens städning dagen innan så jag hade inte mycket att göra så jag läste lite, höll koll på Ewan och fixade lite käk och så. På kvällen tog Clive Ewan till fotbollen och jag satte mig på rummet med datorn och såg lite på andra semifinalen i Eurovision song contest. Att Sverige inte kom vidare var ganska så trist, så dålig var inte låten! Sedan såg jag How I met your mother innan jag gick till sängs.

Fredag.
Alison jobbade hemifrån denna dag för de skulle resa bort efter lunch. Jag gjorde min städning och sådant och längtade tills de skulle åka. Klockan två kom de äntligen iväg och jag gjorde en liten segerdans. Huset för mig själv hela helgen, så himla skönt! Jag tog en dusch och for sedan iväg in till stan för att göra lite shopping. Jag spontanköpte två ögonskuggor och en sminkpensel på Make Up Store som ganska nyss öppnat på Carnaby Street, tänkte att jag kunde unna mig något kul. Sedan åkte jag hem till Charlotte som bjöd mig och Gustav på supergod middag. Hon och jag planerade att åka in till östra London och göra en liten pubrunda. Jag är nästan aldrig i östra delen av stan, framför allt aldrig på kvällen så det skulle bli spännande tyckte jag. Vi åkte till Old Street och provade några olika ställen. Det var kul men kändes inte 100 %, lite konstigt folk, lite skabbiga ställen och ändå dyra priser. Men det är ju roligt att testa något nytt! Vi tog nattbussen hem till Charlotte, satte oss på hennes köksgolv och käkade snabbnudlar medan vi diskuterade städning, feminism och andra djupa 4 am-ämnen. Sedan la jag mig på några kuddar på deras golv och sov.

Lördag.
Jag vaknade vid 10-tiden. Ganska slö och trött men annars vid gott mod. Vi såg ett avsnitt Scrubs innan vi lagade brunch. Klockan halv 1 promenerade jag och Charlotte in till stan där vi skulle möta en tjej som känner den här äldre svenska kvinnan som jag berättat om. Tjejen heter Sandra, är 20 år och går London fashion school. Tyvärr trivs hon inte riktigt så hon ska sluta och åka hem när terminen är färdig. Vi möttes på HM och gick till ett av mina favoritfik på Carnaby Street. Vädret var friskt men det regnade fina täta droppar så man blev ganska så blöt. Vi satt och fikade i någon timme innan vi promenerade runt i stan, kollade i butiker, pratade och hade supertrevligt. Vilken toppendag! Klockan 6 åkte jag hemåt, kollade så katten levde och gav henne käk, gav mig själv lite mat också (inte kattmat) och såg filmen 17 Again på tv. När den var färdig såg jag Wallander som går på svenska på BBCFour, somnade halvvägs och vaknade lagom till lösningen. Sedan bytte jag över till melodifestivalen och såg slutet av den, skypade lite med mor och såg sedan två avsnitt HIMYM trots att ögonen nästan svullnat igen av trötthet. Sedan vid halv 1 gick jag äntligen och la mig. Men först drog jag ner alla persienner så det blev bäcksvart i rummet. Här ska sovas!

25/5 Fortfarande inte helt frisk men jag kämpar på ändå

Tisdag.
Vart tog solen vägen undrade jag så fort jag vaknade. Grått och kallt såg det ut, det går från 30 till 16, inte rättvist. Nåja, Clive tog Ewan till skolan igen och Agnes var här och städade så jag hade inte mycket att göra. Tvättning, strykning och allmänt bortplock av saker. När Agnes gått såg jag Oceans eleven på tv:n, käkade muffins och toast. Klockan 3 var det soligt och mycket varmare så när jag gick för att hämta pojken kunde jag ha kjol och linne utan problem. Jag tog hem honom, gav han mat och tjatade om läxorna. Han var faktiskt lite extra dryg, tramsade runt och vägrade göra som jag sa så jag var ganska så less i slutändan. Kvart i 6 tog vi bussen till karaten och medan pojkarna tränade satt jag utanför och läste. Jag var så himla trött av någon anledning, kunde knappt hålla mig vaken utan huvudet föll ner hela tiden för att sedan fara upp med ett ryck. Klockan 7 blev vi hämtade av Alison, vi åkte hem och jag tog hand om deras träningskläder innan jag gick upp på rummet med en kopp te. Jag skypade en liten stund med Ludvig innan det klockan 8 var dags för 1a semifinalen i Eurovision Song Contest. Jag måste säga att det var pinsamt dåliga bidrag. Den vanliga trenden att ta efter förra årets vinnarkoncept höll i sig och jag såg många fioler och folkliga inslag men hjälp alltså! Fanns det någon som kunde hålla en ton? Jag var seriöst tvungen att byta kanal hela tiden för det var så dåligt, tror inte jag hörde en enda låt från början till slut. På torsdag ska i alla fall Sverige tävla så det ska bli kul att se.
Jag avslutade dagen med ett avsnitt How I met your mother innan jag sedan la mig för att sova.

24/5 Nästan lite för varmt... men jag klagar inte!

Måndag.
Och när man inte trodde det kunde bli finare väder så kommer måndagen. Gassande sol, 30 grader varmt, milda vindar. Ewans slutprov började denna vecka så Clive ville ta honom till skolan och förhöra honom lite på vägen så jag kunde börja och bli färdig med städningen ganska tidigt. Sedan gick jag ut i solen, satte mig på en av trädgårdsmöblerna och läste medan jag käkade lunch. Sedan klockan 11.30 kom Astrid och hennes mor Birgit och hämtade upp mig och vi for till the Lensbury, satte oss ute under ett parasoll och fikade, pratade och hade det trevligt. Det var länge sedan jag träffade Birgit så det var kul att se henne igen!
Vid 1-tiden åkte vi tillbaka och jag gick och la mig på gräsmattan med en handduk under mig och en annan över mina kräftröda ben, läste min bok och hade det ganska så bra tills klockan var 2. Då tog jag en efterlängtad iskall dusch. Jäklar så skönt det var! Klockan 3 började jag promenera till skolan för att hämta upp Ewan som skulle sluta en halvtimme tidigare på grund av proven. Vi gick hem, han åt och jag strök kläder och sedan tvingade jag på honom lite läxläsning inför nästa dags prov medan jag satt i fåtöljen och läste. Alison kom för typ första gången hem innan 7 så det uppskattades. Jag gick då upp på rummet, skypade med folk och slappade en del fram till klockan 9 då Glee började. Då gosade jag ner mig med mitt täcke på golvet, åt chips och njöt av min Glee-time.

23/5 Parkhäng

Söndag.
Jag vaknade vid 10-tiden kikade ut och såg att det var ju tametusan ännu finare än dagen innan! Vad gör man en söndag när vännerna är borta eller upptagna? Jo, man tar sin bok, en filt (handduk i detta fall), en flaska vatten och lite snacks och drar iväg till Hyde Park. Där letade jag rätt på en relativt lugn plats, la ut handduken och la mig och läste, sov och slappade. Så vansinnigt varmt det var! Svetten bara rann, jag var ju glad över handduken kan jag säga, den användes både till att ligga på och torka bort svett. Jag var även stolt över att jag tänkt på att ta med vatten. Där jag i nästan 3 timmar innan jag fick nog och la mig i skuggan under ett träd. Strax efter 4 började det krypa i benen av rastlöshet så då började jag promenera runt i parken. Jag tror bestämt halva London måste varit där, jäklar det var ju som en myrstack en bit längre in i parken. Jag fick ett sms av Charlotte som undrade om jag ville med henne och Gustav på en lätt picknick klockan 6 så jag gick in till Marble Arch och käkade lite middag (hade bara ätit ett äpple och en bar sedan frukost) innan jag åkte till Notting Hill, mötte upp Lotta och gick för att handla lite jordgubbar, melon, baguette, ost och vin. Vi gick sedan tillbaka till lägenheten och hämtade upp Gustav, glas, tallrikar, filt och annat innan vi promenerade tillsammans till Hyde Park och satte oss. Så himla mysigt och kul! Vi åt, pratade, skrattade och njöt. Vid halv 10 vi tillbaka till lägenheten, sätt där och pratade en stund innan jag började dra mig hemåt. Drygt nog var district line mellan Notting Hill och Earl's Court avstängd så jag var tvungen att ta en omväg för att komma hem, jag hade däremot ganska bra flyt med bytena så det gick relativt fort ändå.
Vilken härlig dag. Förutom det faktum att jag lyckades ju somna i parken under dagen så baksidan av mina ben är ju härligt kräftfärgade. Jag fick lov att köpa after sun lotion när jag var inne i stan. Kan ju också lägga till att jag fortfarande är sjuk, hes nog att låta som en kedjerökande 70åring och näsan full med snor. Men det är detaljer, dagen var ändå underbar.

21/5 - 22/5 Sommar och sol

Fredag.
Lagom medvetslös på morgonen men så fort jag fått iväg pojken till skolan piggnade jag till så pass att jag inte ens ville lägga mig i sängen och sova. Efter städningen la jag en handduk på bakgården och la mig för att sola en stund, tänkte att om jag somnar då vore det ju bara bra men nädå, jag höll mig vaken. Vid 12-tiden fixade jag lunch, käkade, läste och chillade. Jag hämtade sedan Ewan, gav han mat och slapp faktiskt tvinga på honom läxorna för han påstod att hans mamma ville göra dem med honom. Alltså var det en ganska avslappnad eftermiddag. Jag hade bara lite tvättning att göra och sen var jag ganska så färdig. Klockan 7 hoppade jag i duschen och fixade till mig för att på pubrunda i Clapham med Julia. Vi hade tänkt ta en ganska lugn kväll eftersom Julia skulle åka till Irland med familjen hon jobbar hos nästa morgon. På en pub lyckades vi hitta ett gäng med engelska tjejer och killar som vi hakade på och partyt slutade nog inte förrän 3 eller 4 ändå så lugnt blev det ju inte direkt men kul hade vi!

Lördag.
Jag sov till 9 och tog det ganska lugnt fram till klockan 11 då jag åkte in till stan. Galet soligt och varm! Svetten rann när jag satt på tunnelbanan och längtan efter en iskall loka citron var total. Tyvärr finns inte något schyst smaksatt vatten här i landet, alla är sötade! Och som Charlotte säger, vill jag ha något som smakar läsk så kan jag ju köpa det! Vatten ska smaka vatten. Jag skulle träffa Charlotte och hennes familj, morbror, moster och mormor som var på besök. Tog ett tag att hitta dem men tillslut lyckades jag nosa rätt på dem inne på Primark. Där gick vi runt en stund innan vi tog bussen till Notting Hill. Familjen bodde i ett hotell just mitt emot Charlottes lägenhet så det var ju väldigt smidigt. Där skiljdes vi åt för en stund, jag och Lotta gick till hennes lägenhet och de andra till hotellet. Charlotte tog en dusch och jag låg utsträckt på sängen och vilade tills hennes familj kom tillbaka vid 5-tiden. Då satt vi och minglade en stund innan vi åkte in till stan för att äta middag. Jag hade tänkt dra hem och ge dem lite familjetid men blev övertalad att hänga på så det var ju trevligt. Vi åt på TGI Friday's, alltså Lottas jobb vilket var kul eftersom jag aldrig käkat där förut. Jag åt spicy revbensspjäll med pommes och lökringar, gott gott! Klockan 8 skulle de gå på musikalen Thriller så då sa vi hej då och jag åkte hem, skypade med mamma och Ludvig och såg lite serier på datorn innan jag la mig vid halv 12-tiden.

19/5 - 20/5 Lyckade försök i att lyxa till vardagen lite

Onsdag.
Denna dag upprepade jag tisdagens lyckade upplägg. Efter städningen gick jag ut och la mig på min bänk, läste, sov och solade. Skönt! Sedan vid 12-tiden gick jag tillbaka till huset, tog emot matvarorna som körs hem av ett företag, placerade allt där det skulle vara och fixade sedan lunch. Jag slappade, såg på tv och sov lite innan jag gick för att hämta Ewan. Eftermiddagen var ganska så bra för pojken blev hämtad kvart i 6 av någon klasskamrat för de skulle iväg och spela en cricketmatch. Alltså kunde jag slappa på från och med då. Jag gjorde inget speciellt eftersom jag kände mig ganska så krasslig utan lekte bara med datorn och såg på tv tills jag gick och la mig strax innan 10.

Torsdag.
När jag lämnat av pojken på skolan åkte jag in till stan och gick i butiker en timme innan jag for till Notting Hill och träffade Charlotte. Vi tog en lång promenad till ett fik hon råkat gått på häromdagen. Det var ett speciellt litet ställe, väldigt mysigt faktiskt! Men vi båda kom överens om att kvinnan i kassan kunde gå en charmkurs, hon var inte speciellt kul. När vi fikat färdigt fortsatte vi promenera i den kvava värmen. Vi hittade en kyrkogård kring Barons Court som vi gick igenom. Den kändes väldigt nedgången, rena skräckfilmsmaterialet faktiskt! Nästan alla gravstenar var sneda, ett stort stenlock på en grav var skjuten lite åt sidan så man kunde kika ner (såg inget annat än lera och vatten men ganska nasty), massa sådana där statyänglar och annat läskigt. Vi fortsatte tills vi hamnade i Hammersmith (vi var så stolta så, det är var ganska bra bit vi gick!) där vi fick varsin läskburk av ett gäng med personer som gjorde reklam för produkten, perfekt alltså! Vi som just tänkt att det skulle passa med något att dricka. Och gratis är gott som vi alla vet. Jag tog tuben tillbaka därifrån och Charlotte började trava tillbaka. Jag gick hem och fixade lite saker innan jag hämtade upp Ewan. Jag tog hem han, gav han käk och sedan for vi iväg till fotbollen. När jag lämnat honom där åkte jag hem till Julia som lagat mat. Vi satt ute och myste, det var faktiskt riktigt varmt även om klockan var 9.
Efter maten fixade vi till och och åkte iväg till South Kensington och clubben Boujis. Fullsmockat och superkul ställe med bra musik. Klockan 4 var jag hemma och stupade i säng ca 20 minuter senare för att få mina 2 timmars sömn.

18/5 Soligt väder och ovanligt bra vardag

Tisdag.
En ganska så skön dag faktiskt.
Clive tog Ewan till skolan och jag hade inte alls så mycket städning att göra så klockan 9 var jag färdig. Då satt jag vid datorn en stund innan jag strax innan 10 gick för att köpa ett par pianoböcker i Twickenham som Alison bett mig hämta upp. Solen sken och när jag gjort mitt ärende gick jag till lilla parken i närheten av vår gata, la mig på en parkbänk nära Themsen och lyssnade på vattnet, vinden i träden, avlägsna bilar och andra högst avslappnande ljud. Jag slumrade där en stund, vaknade till då och då och läste lite ur min bok för att sedan dåsa bort igen.
Här är en bild på parken som jag tog för några veckor sedan. Där bakom träden är vattnet.
Klockan 12 gick jag tillbaka in, gjorde mig lunch och såg sedan på Vänner och Scrubs innan jag sov en halvtimme. Strax innan 4 åkte jag och Alison (hon jobbade hemifrån den dagen) och hämtade Ewan. Jag fixade middag åt honom och fick han att göra lite läxor innan de åkte iväg till karaten klockan 6.
Jag skypade då med mamma en stund innan jag fixade mat åt mig själv, sedan såg jag lite serier på datorn och på tv:n, såg Iron Man på datorn och skypade sedan en liten stund med Ludvig och sedan Lisa J. Hurra! Jag blev så sjukt överraskad när hon kikade in i kameran hos Ludvig, så himla härligt det var att få snacka med henne igen. Efter en och en halv timmes smått osammanhängande försök att ta ifatt det vi missat gick jag sedan och la mig för att sova. Jag är förresten fortfarande sjuk så det är väl det som drar ner lite. Men i övrigt så var det en ganska härlig dag.

17/5 Promenix i Bushy Park

Måndag.
I morse när jag vaknade kände jag mig inte alls speciellt kry. Svullna hörselgångar, ont i halsen, täppt näsa mm. Men det var bara att kliva upp. Jag tog pojken till skolan, kyligt men fint väder, jag önskade att jag inte lämnat mössan hemma. Tydligen är det ju sommar i Sverige så vad hände med vårt toppenväder? Man kunde ju gå i shorts ett tag här i april... När jag kom tillbaka till huset städade jag och strök sedan kläder. Klockan 10 datade jag lite, gjorde sedan en ganska så tidig lunchmacka och såg på Scrubs medan jag åt. Halv 12 kom Astrid och hämtade upp mig. Jag vet inte om ni kommer ihåg Astrid. Hon är i alla fall dottern till den äldre svenska kvinnan som bor här i närheten. Vi promenerade runt i Bushy Park, såg ankor, hjortar, hundar mm och pratade svenska. Astrids pappa är irländsk och hon kan inte så mycket svenska så hon vill väldigt gärna träna på det. Och för "besväret" får jag 20 pund. Solen sken och det hade blivit lite varmare även om det blåste en hel del, det var väldigt trevligt. Vid 1-tiden var jag hemma igen, såg då lite Vänner på tv innan jag gick upp på rummet för att läsa min bok. Tyvärr har jag tappat förmågan att ligga i sängen och läsa utan att somna så det dröjde inte länge förrän jag låg där och snarkade. Halv 4 vaknade jag och gick sömnigt iväg för att hämta Ewan. Jag tog hem honom, gav han mat och kämpade sedan med att få han att göra sina läxor.
Nu är klockan halv 8, jag tror Alison just kom hem så jag ska gå och checka läget. Sedan ska jag ta en efterlängtad dusch innan jag lägger mig på golvet mitt och kollar på Glee. Jag har en liten chipspåse på rummet och några få bitar av den underbara choklad mina älskade vänner tog med sig när de var här så jag ska ha lite myskväll för mig själv. Kalas.

14/5 - 16/5 Fest, museum, slö och bio

Fredag.
Början av dagen var likadan som alla fredagar. Klockan 4 var jag på skolan igen för att hämta pojken men inte kom han ut. Jag gick då och snackade med informationen och fick veta att han är och spelar en cricketmatch och kommer inte tillbaka förrän halv 6. Kuuuul, tack för att de informerat mig. Jaha jag fick trava hem igen, förbereda maten och sedan gå tillbaka, hämta pojken, snabba sig hem, tvinga i honom mat på 20 minuter och sedan gå tillbaka till skolan eftersom han skulle sjunga på någon skolkonsert. Jag fick alltså gå till skolan 4 gånger den dagen. 8 x 15-20 minuters promenad, nog fick jag motionera alltid. När jag lämnat honom sista gången tog jag mig hem, duschade och åkte in till stan där jag träffade Julia, Hanna och några andra svenska tjejer. Först satt vi och snackade en stund på en bar innan vi skiljdes åt och jag, Julia och Hanna gick till Jalouse medan de andra tjejerna gick till en annan club. Ganska kul kväll, vi träffade clubens ägare så det var ju lite status men utöver det så var den inte så speciell. Jag och Hanna avslutade kvällen med att äta club sandwich innan vi åkte hem var för sig.

Lördag.
Jag sov till klockan 12, åt sedan frukost och ringde Julia. Vi beslöt oss för att göra något kulturellt så vi åkte in till South Kensington och gick på Victoria Albert Museum. Trevligt ställe! Vi såg inte så värst mycket av vad museet har att erbjuda så jag måste åka dit igen någon gång, men vi kollade in en klädutställning och lite annat. Sedan tog vi en fika och Hanna anslöt så vi satt och snackade en stund innan vi bröt upp vid 6-tiden. Jag åkte hem, slöade vid datorn, låg utslagen framför tv:n med en paprika i ena handen och en vattenflaska i andra och tyckte lite synd om mig själv, ensam och tragisk som jag kände mig. Innan jag gick och la mig vid 11-tiden såg jag Fucking Åmål på min dator och åt lite chips.

Söndag
Jag sov till halv 10 och var fortfarande trött, hur knepigt är inte det? Jag käkade i alla fall frukost och drog sedan iväg till Marietta. Vi åkte in till Richmond och åt lunch mm. Sedan for jag in till stan, träffade Julia, såg The Joneses på bio, en relativt bra film som leker med vårt samhälles överdrivna konsumtion och fikade sedan medan regnet öste ner utanför. Sedan åkte jag hem igen med något som kändes som feber (varför är jag alltid sjuk i detta förbaskade land?!), såg lite Vänner på tv och la mig sedan, sjuk, trött och inte allt för peppad på morgondagen.

11/5 - 13/5 Merry happy, den låten kan ni lyssna på

Tisdag.
Ewan var sjuk så han var hemma. Alltså kunde jag inte gå ut och göra något på hela dagen så det var ju ganska drygt men jag läste en hel del så det var inte jättefarligt. Kommer inte ihåg vad jag gjorde på kvällen. Alltså troligtvis ingenting, såg säkert på tv.

Onsdag.
Ewan var tillbaka till skolan och Alison jobbade hemifrån. Jag städade och stod i och sedan klockan halv 1 mötte jag Charlotte inne i Twickenham och så gick vi och fikade. Vi testade faktiskt två ställen, lyxade till det lite. Det fanns mycket att snacka om så det var välbehövt och mysigt! Klockan 4 tog hon bussen tillbaka och jag travade hem. Alison hade farit iväg för att hämta Ewan så jag förberedde middagen. Efter mat blev det till att tvinga Ewan att göra läxor och så fick jag ett sms från Julia som undrade om jag ville till Jalouse senare på kvällen. Hon hade fått kontakt med en promoter som bjudit in henne så hon kände att det var bäst att gå så de fortsätter kontakta henne eftersom Hanna snart åker hem (det är hon som känner de flesta festtyperna). Jag var på så så fort jag slutade hoppade jag in i duschen och fixade till mig. Klockan 10 träffades vi på Oxford Street och gick sedan iväg till en restaurang/bar på Regent Street där vi mötte Hanna. Vi tog en drink där och snackade någon timme innan vi gick vidare till Jalouse. Det var ingen toppenkväll där, musiken var ganska så monoton och trist så det drar ju ner en hel del men det var kul ändå. Vi lämnade stället tidigt så jag var hemma klockan 3.

Torsdag.
Efter tre timmars sömn fick jag lov att gå upp. Oj så seg jag var! Jag hade planerat att åka in till stan idag men under morgonen tänkte jag om och beslöt mig för att sova istället. När jag lämnat bort pojken och kommit hem igen var jag däremot så pigg att det kände som att jag hade kunnat gå på stan en hel dag. Men jag insåg att den känslan säkert inte skulle hålla så jag gick ändå till sängs. Tog tid att somna och jag sov inte speciellt bra men jag fick nog i alla fall en och en halv timmes sömn. Klockan 11 gick jag upp, gjorde en baconmacka och läste lite i min bok. Sedan såg jag Scrubs på tv, datade lite och chillade på som vanligt. Gick sedan och hämtade pojken, fick i han mat, tvingade på han lite läxläsning och for klockan halv 7 iväg till fotbollen. Alison mötte oss där så jag promenerade hem direkt och här är jag nu. Sitter i datarummet där jag har bäst internet, lyssnar på musik och känner mig lite... vemodig? Rastlös kanske? Nä jag vet inte. Jag behöver nog bara sömn och käk. En hamburgare hade suttit fint! Nu snackar jag med mor och systrarna, kul!
Puss!

7/5 - 10/5 Rolig fredagkväll men inte så mycket annat

Fredag.
Oj oj, jag börjar misstänka att mitt minne har fått sig en törn för jag kan inte komma på vad jag gjorde på dagen. Inte en enda detalj faktiskt! Jag vet bara att jag på kvällen fixade till mig och for in till stan för att träffa Julia och Hanna. Tyvärr for jag alldeles för tidigt, ungefär en timma innan tjejerna tyckte vi skulle träffas men jag löste det genom att hälsa på Charlotte på jobbet. Det var trevligt att stå där ett litet tag och snacka med henne. Klockan 11 mötte jag de andra tjejerna och så for vi till Jalouse i Mayfair. Jag älskar att komma in på en superposh club på en minut fastän det står folk och köar, i och för sig är det ju inte min förtjänst. Hanna och Julia känner några festfixare som har bord på sådana där posha ställen och dessutom är de ju långa som bara den. Nåja, jag hade en helt awesome kväll! Superkul! Slutade med efterfest hemma hos Julia och jag sov även över där.

Lördag.
Sov till typ 12, kom hem halv två och gjorde ingenting under hela dagen fram till 7-tiden då jag åkte in till stan utan någon som helst idé om vad jag skulle göra. Jag ville helt enkelt inte sitta hemma på kvällen också. Jag ringde Charlotte och bjöd in mig själv till henne och hon var okej med det så jag drog till Notting Hill. Hon, hennes pojkvän och hennes kompis från Sverige som var på besök var där. Vi satt och snackade ett tag och sedan såg vi Paranormal Activity på datorn. Den var inte så himla läskig tycker jag, i och för sig gick jag efter typ halva för då var klockan 11 och jag kände mig vansinnigt trött.

Söndag.
Sov till halv 11 och ägnade större delen av förmiddagen åt att försöka komma på vad jag skulle göra. Vid två-tiden tog jag en promenad runt Twickenham vilket var ganska trevligt men inte direkt så jag ville spendera en ledig dag. Lite senare åkte jag över till Marietta och vi försökte se en film på hennes dator men det krånglade bara så vid halv 7 åkte jag hem igen. Jag skypade lite med Ludvig då och senare med Boman. Superkul att snacka med henne! Och sedan vid halv 11 gick jag och la mig. Jag kunde däremot inte sova utan låg sömnlös i över två timmar, senaste gången jag kollade på klockan var den halv 1. Jag vaknade även några gånger under natten så jag fick inte någon speciellt djup sömn.

Måndag.
Vanlig dag förutom att jag klockan 3 var tvungen att hämta Ewan från skolan. Han mådde inte så bra utan kände sig förkyld och gud vet vad. Hoppas bara han är frisk nog att gå i skolan i morgon. Eftermiddagen var ganska slapp för Clive kom hem klockan 6 och tog över Ewans läxläsning. Sedan dess har jag skypat, lyssnat på musik och diverse annat vid datorn. Jag har hittat en låt som heter Breakable av Ingrid Michaelson, så himla fin låt! Av någon anledning blir jag helt grinfärdig när jag lyssnar på den så jag sitter här och tycker vansinnigt synd om mig själv. Har snackat lite med Julia i telefon och ska snart se på Glee.

4/5 - 6/5 Kycklingsallad och besök

Tisdag.
En ganska så vanlig dag. Alison jobbade inte hemifrån som hon ofta gör på tisdagar så det var på sätt och vis ganska skönt. När jag var färdig med städning och sådant så chillade jag lite innan det var dags att hämta upp pojken och ta honom till karaten. Jag hade med min dator så jag satt där och tittade på Mad Men och lite annat. Mådde inte allt för bra, ganska säker på att jag hade feber men jag har ingen termometer så jag kunde inte kolla. Efter att Alison hämtat upp oss fortsatte jag sitta vid datorn här på mitt rum. Och så mycket mer hände inte denna dag.

Onsdag.
Idag när jag var färdig med städningen kom Julia över. Vi lagade en supergod kyckling, pasta och baconsallad som vi åt med tzatsiki ute på baksidan. Mys! Vi hade farligt mycket sallad och åt upp allt också, det är nog inte så hälsosamt men det är ju så svårt att sluta käka när det smakar så vansinnigt gott. Efteråt tog vi hand om köket som såg ut lite granna som ett bombnedslag och sedan slappade vi lite innan Julia var tvungen att åka tillbaka. När hon farit strök jag kläder och gick sedan och hämtade Ewan. Kvällen flöt på ganska bra. Jag var barnvakt och det var inga större problem. När pojkarna låg i sina sängar gick jag upp till mig, datade lite och la mig sedan och sov jag med.

Torsdag.
Denna dag fick jag besök av en annan person: Charlotte! Så himla kul! Jag har inte sett henne på säkert två veckor. Vi tog igen det som hänt sedan vi senast sågs, gick till ett mysigt litet fik här i Strawberry Hill och efteråt promenerade vi lite innan hon till slut begav sig hemåt. Jag såg då Scrubs på tv innan jag fick trava iväg till skolan. Jag gav pojken käk när vi kom hem, försökte tvinga han att göra läxor men han påstod att han inte hade några så jag orkade inte tjata trots att jag vet att det inte är helt 100 % sant och sedan kvart i 7 åkte vi iväg till fotbollen. Jag satt och läste sagan om ringen bok två tills Alison kom dit, då for jag hem, käkade middag och såg på tv.

29/4 - 3/5 3 posha klubbar och 1 romerskt bad

Åh hej och hå... nu har jag nästan en vecka att skriva om! För både er och min skull tar jag det microkort.
Torsdag.
En helt vanlig dag. Ewan var tillbaka i skolan och jag tog en fika hos Marietta på morgonen. Sedan städade jag och slappade efteråt. På Kvällen gjorde jag inget speciellt heller, vad jag kan komma ihåg i alla fall.

Fredag.
Både Ewan och Fraser var hemma och sjuka. De sov en hel del så det var inte så jobbigt. Jag städade och gjorde mina övriga sysslor. På kvällen snyggade jag till mig och for in till stan där jag mötte Julia och hennes vän Hanna. Vi käkade middag tillsammans och gick sedan till en posh club nära Oxford street där vi för det första kom in gratis för Julia kände en tjej som har en promotor där (alltså en som jobbar på att få in schyst folk. Vet inte vad inträdet hade legat på... kanske 20 pund) och dessutom så fick vi gå före kön. Det kändes kaxigt och bra, haha. Kul ställe, vi hade VIP bord och gratis drinkar. Bra musik och vi dansade en hel del, inte bästa stället jag varit på men helt klart en upplevelse. Stort minus var att jag lyckades tappa 30-pund så trots gratis kväll jämnade det ut sig ändå.

Lördag.
Jag träffade Marietta i Richmond och vi käkade lunch tillsammans vid Themsen. Trevligt men jag var trött så när jag kom hem vid 4-tiden sov jag en del. Skypade sedan med familj och vänner. Såg X-Man på tv.

Söndag.
Jag for till Westfields, ett superstort shoppingcenter med Julia. Vi kollade i butiker och käkade sedan lunch. Hanna anslöt och sedan fortsatte vi skanna butikerna. Julia köpte en festklänning men jag och Hanna hittade ingenting. Sedan for vi hem, jag till mig och dom till Hanna. Fixa till sig och sedan iväg in mot stan. Mötte upp tjejerna igen vid Hyde Park corner och gick sedan till ytterligare en fancy posh club. Kom in på 5 minuter trots superlång kö så det var nice. Dock inte så roligt ställe. Efter några timmar tog vi en taxi till en annan club i Mayfair (ett av Londons poshaste områden) och gick in på en ny club som var roligare, dock ingen 100 poängare här heller. Vid halv 3 drog jag därifrån och promenerade till mitt busstop. Klockan 4 var jag hemma och strax därefter låg jag i sängen.

Måndag.
Jag tvingade upp mig klockan 9, packade min väska och tog bussen till Marietta (vanligtvis brukar jag gå men jag var för trött och slö). Där mötte jag henne och två av hennes vänner varav en hade en bil och så åkte vi iväg mot Bath, en gammal stad i sydvästra England. Bilresan tog två timmar och var mysig. Vi käkade frukost i bilen, snackade och hade kul. Bath var väldigt fint. Jag ska lägga upp bilder sedan så ni får se lite. Det finns gamla romerska bad där (därav namnet Bath misstänker jag) så vi gick in och såg ett av dessa. Vi travade runt lite, käkade lunch, travade lite mer, fikade (på världens gulligaste fik med superfin utsikt) och åkte sedan bil hem igen. Jag var hemma vid halv 9, skypade lite med Ludvig och såg sedan Glee på tv. Mysig och bra dag.

RSS 2.0