24/6 - 30/6 Bra dagar och sjuka dagar

Varför gör jag såhär?? Nu har jag ju en hel jäkla vecka att skriva om. Nåja det är väl bara att sätta igång. Om jag nu kan komma ihåg vad jag gjort dvs...
På onsdagen den 23 for jag och Julia i alla fall på Jalouse och dansade. Ingen märkvärdig kväll så jag orkar inte gå in mer om det.

Torsdag.
Jag och Charlotte hade bestämt möte klockan 10 hemma hos henne så jag drog dit. Vi hade bestämt oss för att gå och bada så vi tog vår packning, köpte lite mat och tidningar på Tesco och promenerade sedan genom Hyde Park till The Serpentine, den lilla sjön som finns där. Vi betalade hela 4 pund för att ta ett dopp i läskigt smutsigt vatten och sedan låg vi resten av tiden och solade, åt mat, snackade och hade det avslappnat och skönt. Vid 4-tiden åkte jag hem och senare på kvällen for jag och Niels till en pub, käkade burgare och såg på när danskarna blev slaktade av ett gäng små men jäkligt uthålliga japaner (jag snackar fotboll nu alltså). När vi kom hem såg jag lite serier på min dator innan jag la mig och sov.

Fredag.
Dagen då jag skulle ge mig ut och söka jobb. Ja det gick ju som det gick med det. Jag kollade runt på nätet i alla fall men hittade egentligen inget. Det känns så besvärligt när jag inte har någon skrivare att printa ut min CV med, det blir så stort projekt för då måste jag ju först hitta någonstans att göra det. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad jag gjorde denna dag förrän på kvällen då jag åkte in till Clapham och träffade Julia och hennes bror David. Jag och Julia for sedan ut på några pubar i området och dansade.

Lördag.
Jag sov över hos Julia för denna dag skulle vi fira midsommar i Hyde Park. Vi gick upp tidigt och plundrade Clapham Common på grenar, köpte billiga blommor på en supermarket och satte oss sedan och band ihop schysta midsommarkransar. Sedan fixade vi med mat och annat innan vi åkte till parken vid 12-tiden. Det var smockat av svenskar och även diverse annat folk som firade. Det var dans kring midsommarstång, picknick, sång, skratt och allmänt festlig stämning. Charlotte och hennes pojkvän Gustav kom också så det var jättekul.
Vid 6-7-tiden var jag väldigt less däremot. Charlotte hade gått hem och jag kände inte lika många som Julia så jag hade ganska tråkigt. Strax över 7 pallrade vi oss äntligen iväg till Julia. Vi käkade lite, fräschade till oss och for sedan iväg till Cuckoo, en club som ligger just vid Regent st. Egentligen var jag inte så himla taggad men Julia har snackat om denna club i säkert 3 månader men jag har aldrig varit där så jag tänkte att det var bara att passa på. Ärligt talat så var jag inte speciellt imponerad. Visst, det är en superposh membersclub som är ganska så svårt att komma in på men den var liten, fullsmockad och varm så svetten rann. Bra musik spelades i alla fall!
Vid 4 tog jag bussen hem, missade precis min andra buss i Hammersmith och fick den genialiska iden att jag skulle ta en annan buss till Barnes station och gå därifrån. Promenaden tog över 30 minuter, jag släpade på en stor och tung väska och jag fick inte ens tillfredsställelsen med att komma fram före bussen jag hade kunnat ta. Nej, när jag hade kanske 20 meter kvar till busstoppet där jag brukar gå av så kommer min buss och kör om mig. Nåja, jag var för trött för att orka gräma mig över det. Klockan var halv 6 och jag stupade i säng.

Söndag.
Jag sov till klockan 12 då jag tvingade mig upp för att jag hade lovat att träffa Charlotte. Jag åkte till Notting Hill och vi gick till Starbucks, satte oss på ett bord utomhus (i skuggan, för jäklar vad varmt det var!) drack frappe och käkade lunch/frukost. Vi satt där i kanske 3 timmar och gick sedan och handlade mat. Hemma hos Charlotte duschade vi, lagade käk och åt upp det och hade trevligt tills klockan var typ 9. Då åkte vi till Roadhouse för att se på en flairtävling. Jag mådde inte speciellt bra men det antog jag var för att inte fått speciellt mycket sömn de senaste dagarna så jag trängde bort känslorna och försökte ha kul, jag hade ändå lovat att åka hit med Lotta för säkert 3 veckor sedan. Bad bad mistake.

Måndag.
Feber och något jag som bäst kan beskriva som en boll av taggtråd jag försökt svälja men som fastnat i halsen. Jag mådde uselt. Jag sov nästan hela dagen, kunde inte äta, kunde knappt dricka utan bara sov och sov. Klockan 5 fick jag i mig en halv burk tonfisk vilket ungefär var det enda som fanns i huset, jag såg lite på tv och gick sedan och la mig igen. Niels åkte till Tyskland tidigt på morgonen innan jag hunnit träffa honom och är borta till på onsdag så jag var helt själv och kände mig eländig och ensam. Det gjorde i och för sig inget, den enda jag vill ha där då jag är sjuk är någon familjemedlem och finns ingen sådan till hands så är jag hellre ensam, jag gjorde ju ändå inte mycket mer än att sova.

Tisdag.
Jag sov dåligt under natten, kan förklaras av att jag sovit hela dagen innan, men också av att halsen höll på att ta livet av mig. Så vansinnigt svullen, jag hade till och med ont i halsen på utsidan och i nacken. Febern hade lagt sig lite i alla fall så det var skönt. Jag kom upp ur sängen vid 11-12-tiden och spenderade resten av dagen i soffan. Jag ringde sjukupplysningen här i England och fick uppmaningen att äta värk och halstabletter så jag pallrade mig ner till apoteket nere på gatan och köpte några piller. I kiosken mittemot köpte jag en glass och en burk yoghurt också. När jag kom hem satte jag mig i soffan igen och njöt av glassen som faktiskt inte gjorde speciellt ont alls att äta. Efteråt tog jag mina piller och jag mådde strax mycket bättre faktiskt. Under resten av kvällen var halsontet mycket mildare så jag beställde till och med hem lite mat som jag satte i mig en liten del av (när man knappt ätit något på 2 dagar orkar man faktiskt inte så mycket) och sedan såg jag filmen Kick-Ass på min dator. Överraskande brutal men ganska så bra faktiskt. Och sedan la jag mig vid typ halv 11.

Onsdag.
Jag drömde en superkonstig dröm om att vi hade en fisk som var rolig.. kommer inte ihåg på vilket vis men jag och firren (vad den nu hette) var tydligen ganska så tajta. Sov för övrigt inte så himla bra denna natt heller. Har fortfarande lite feber och halsen är inte helt 100 men jag mår definitivt bättre. Gick upp vid halv 9 och röjde upp lite innan jag blev trött och la mig på soffan och sedan dess har jag inte gjort mycket. Ätit lite när andan fallit på, druckit vatten, halvsovit, sett på serier mm. Nu är klockan 3, jag skypar med Ludvig och ska kanske ta en liten tupplur snart. Niels kommer hem idag någon gång men jag vet inte när, i övrigt lär det väl inte hända så mycket.
Så har ni orkat er igenom denna långa redogörelsen över den vecka som gått, så kudos!

21/6 - 23/6 Sun is in the sky

Oh why, oh why would I wanna be anywhere else? ... för att citera Lily Allen i låten LDN.
Måndag.
Jag vaknade vid 8-tiden, tog en dusch och gick sedan ner. Jag öppnade altandörren och möttes av sol, värme och fuktig blommig luft. Riktigt semesterväder! Det fanns inget överhuvudtaget att äta till frukost så jag fick vänta tills jag tagit mig ut till Clapham där jag skulle träffa Julia. Vi möttes upp vid 11-tiden, gick till Tesco och köpte lite käk och gick sedan till Clapham common där vi satte oss i parken och solade, myste och åt. En riktigt härlig sommardag i parken med musik och gott sällskap var en bra start på min arbetslöshet.
Klockan 3 gick vi tillbaka eftersom Julia skulle börja jobba. Själv gick jag till en butik och handlade mat för framtiden och tog sedan bussen hem. Hemma lagade jag middag som jag åt framför tv:n. Vid 7-tiden kom Niels hem. Det var kul att se honom igen, vi satt en stund och snackade och såg på fotboll innan jag gick upp på mitt rum för att se True Blood på min dator och käka choklad. När det var färdigt gick jag ner och såg slutet av Angels and Demons med Niels innan jag la mig och sov vid 11-tiden.

Tisdag.
Denna dag försökte jag få något gjort på min CV. Det gick väl sådär, det är ju så jäkla tråkigt! Hade tänkt blogga också men internet funkade inte så det gick inte så himla bra. Jag gick istället ut och vattnade trädgården. Även denna dag var tokvarm och härlig så jag sprutade vatten rakt upp i luften och lät det regna ner på mig också, superskönt! Jag åt lunch ute innan jag la mig och tog en liten tupplur. Sedan promenixade jag lite omkring Sheen, svettades som en gris och köpte mig ett pack med snickers. Vid 6-tiden åkte jag in till Notting Hill och träffade Charlotte och hennes kille Gustav. Lotta hade lagat mat som vi tog med oss till Hyde Park där vi hade en mysig picknick. Efteråt tog jag och Charlotte en promenad och satte oss så småningom på en uteservering och tog ett glas medan vi skvallrade om allt som hänt under tiden jag varit borta. Strax över 11 började jag åka hemåt och var hemma omkring en timme senare.

Trötta lilla jag tvingade upp mig vid halv 9, satte in en tvätt i maskinen och käkade sedan frukost. Klockan 10 åkte jag in till stan och träffade Julia. Vi gick i butiker och jag köpte mig en läcker klänning på HM (var annars kan man shoppa?). Sedan köpte vi oss en burgare från McDonalds och gick till Regents park där vi satte och och käkade och slappade i en dryg timme innan vi gick tillbaka. Halv 3 åkte vi hem till var och en, jag hängde tvätten och satte in en ny batch och sedan dess har jag suttit här och skrivit. Jag ska nog sätta igång med middagen snart och sedan borde jag verkligen fortsätta med min CV. Hur tråkigt det än är! Vem vet vad som händer sen. Vill bara tillägga att det fortfarande är 26 grader fastän klockan snart är 5. Är inte det otroligt härligt?

Hem och tillbaka

De flesta vet att jag har varit hemma ett tag nu. Den 8/6 var min sista dag på jobbet. Nope, jag blev inte kickad utan jag hade sagt upp mig en dryg månad tidigare för att jag helt enkelt inte orkade mer, dessutom ville jag hem till Alvas student. Anledningen till att jag inte skrivit något om detta är för att jag ville hålla det hemligt för familjen, hoppa fram och skrämma skiten ur dem. Tyvärr råkade jag i feberyra avslöja det för mamma men hon lovade att hålla tyst. Nåja, tillbaka till den sista dagen på jobbet. Regn regn men det gjorde inte något. Jag var ändå inne större delen av dagen, städade ut rummet, packade och förberedde resan. Vid 2-tiden fick jag ett sms från SAS att mitt flyg var inställt. Panik, snacka om det! Jag kollar upp på internet men hittar ingen info om varför det skulle vara inställt så jag ringer mor och hon försöker ringa SAS men får inte tag på dem. Klara hyperventilerar och vrider sig i ångest medan hon kollar upp alternativa flyg. Men sedan, omkring en timme efteråt får jag ett nytt sms som säger att flyget är återinsatt. Tacka Gud alltså. Det hade inte varit speciellt uppskattat att behöva stanna kvar längre. Dessutom hade jag ju då missat Alvas student. När det kaoset väl lagt sig fortsatte jag jobba. På kvällen sa jag hejdå till familjen eftersom jag skulle ut och träffa Julia och de skulle sova när jag kom tillbaka. Det var inget ömt farväl utan mest bara "Jaha, hej då rå. Ha det så bra." I alla fall till föräldrarna. Barnen kramade jag om och jag tror de faktiskt kommer sakna mig. I alla fall några dagar. Sedan gick jag ut och träffade Julia som kommit till Twickenham. Vi satte oss på en indisk restaurang, käkade och snackade innan jag så småningom gick hem igen. Då packade jag det allra sista och la mig sedan för att sova i ungefär 3 timmar innan taxin skulle komma och hämta mig.
-
Resan gick bara bra, från början till slut. Ludvig hämtade upp mig från Umeås flygplats och skjutsade mig hem. Jag sprang in och träffade familjen + Sara. Myspys och hjälp så kul! Vad mer som hände i Sverige orkar jag inte gå in på. Studenten var fin och det var hur kul som helst att träffa släktingar, vänner och familj. 11 sköna, roliga (måste erkänna även lite långtråkiga till och från eftersom nästan ingen av mina vänner var i stan) och mysiga dagar hemma i moderlandet.
-
Den 20 juni, söndag, åkte jag tillbaka till London. Även denna resa gick bra så jag hade väldig tur. Jag tog tuben till Hammersmith, köpte en hamburgare där och tog bussen hem till Sheen. Niels var fortfarande i Danmark men skulle komma hem nästa dag så jag käkade framför tv:n och kollade sedan på serier och filmen Dear John på datorn innan jag la mig vid 12-tiden.

Ett kort litet inlägg om Twickenhams katter

Det är något konstigt med katterna här. Ja inte alla kanske men oroväckande många måste jag säga. De är tjocka och liksom... knöliga eller påsiga under magen. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men Molly till exempel, den här familjens katt, är en riktig liten tjockis. Hon är som smal och nätt i kroppen men har en stor slapp mage, stackars katta. Och när jag låg och solade i trädgården häromdagen hörde jag en hög duns bakom mig och där föll grannkatten Princess ner på gräsmattan och hon är ännu värre! Ser ut som att hon har svårt att gå för att magen hänger ner som en påse under henne.
Okej, jag medger att jag överdriver nu. Riktigt så här illa är det inte, denna bild hittade jag på internet.
Så här ser Molly egentligen ut:
Ser ni hur magen ligger som en tom ICAkasse mellan benen på henne...
Nåja, nu har jag nog sagt allt jag har att komma med om områdets katter, nu ska jag ta den där duschen jag snackade om.
Vi hörs!

7/6 Och så var helgen slut igen

Måndag.
Helt ok morgon. Vaknade ganska tidigt och var inte överdrivet död så jag hade en ganska skön morgon där jag klädde på mig en klänning, flätade håret och alltså såg lite bättre ut än jag vanligtvis gör (fett hår, sweatpants och någon topp) så det kände lite kul. Ewan var inte speciellt jobbig och vädret var lite småkyligt men okej. När jag lämnat av honom på skolan städade jag och sedan såg jag slutet på filmen Public Enemies med Johnny Depp i huvudrollen som jag påbörjat några dagar tidigare. Klockan halv 12 kom Astrid och hämtade upp mig och så tog vi den vanliga promenaden i vackra Bushy Park medan vi talade svenska. Hon är en väldigt sympatisk och söt kvinna faktiskt, jag är glad att jag fått träffa henne!
När jag kom hem igen gjorde jag lunch som jag åt framför tv:n. Halv 4 promenerade jag till skolan och hämtade grabben, tog hem honom och började fixa middag. Han åt framför tv:n i vardagsrummet och jag åt framför tv:n i köket. Sedan diskade jag, tog undan lite tvätt och fick honom sedan att göra läxorna. När Alison kom hem klockan 7 gick jag ut på en liten promenad i regnet innan jag gick in igen och skypade med mor min.
Nu ska jag snart ta en dusch och sedan klockan 9 är det Glee.

4/6 - 6/6 Långpromenix och Sveriges nationaldag

Fredag.
En ganska lugn dag med väldigt fint väder. Ewan var relativt lätthanterad på morgonen så vi kom iväg till skolan som vi skulle. Jag städade sedan och såg lite på tv tills Fraser vaknade. Dagen flöt på ungefär som den innan, jag satt lite ute i solen och njöt, gjorde lite sysslor, såg lite på tv, lagade mat och så vidare. På kvällen såg jag lite How I met your mother, datade lite och sedan la jag mig halv 11 och sov som en gris.

Lördag.
Jag sov till 20 över 9, drömde en massa konstigt på morgonen som kändes helt verkligt just då, nu kan jag däremot inte komma ihåg vad det var. Jag klädde mig i shorts, bikini och linne, tog en macka i handen och drog iväg till bussen. Jag for in till stan och shoppade lite och sedan klockan halv 12 kom Charlotte och mötte upp mig. Då köpte jag en subwaymacka to go och sedan påbörjade vi ett projekt vi pratat om att göra i säkert 5 månader. Vi skulle gå från stan in till Twickenham (ja, orginalplanen var ju att gå till East Sheen där jag bodde förut). Vi travade på, snackade en massa och kom fram till att det var ganska perfekt promenadväder för det var inte allt för soligt men ändå tillräckligt varmt att gå i bikini (vi slängde av oss tröjorna ganska snart efter att vi lämnat den mest centrala delen av London). På ett ställe hittade vi några ungar som lekte i en fontängrej som sprutade vatten upp från asfalten och vi slängde av oss väskorna och sprang igenom vattenstrålarna vi också, så himla roligt! Efteråt gick vi till första starbucks vi hittade och tog en frappe med kaffe och karamellsmak som vi sörplade i oss medan vi travade på. Vi följde Themsen så gott vi kunde för att veta att vi gick rätt håll, vi hade ingen karta med oss utan gick på känn. Så småningom kom vi till ett park/skogsområde som vi valde att gå igenom vilket var supermysigt. En bit in där hittade vi en jättekonstig kyrkogård. Den var helt övervuxen och man såg den inte först, utan plötsligt upptäckte jag en gravsten mitt i skogen och ju mer vi tittade desto fler gravstenar såg vi. Vissa var nästan helt täckta av buskage och andra stack upp stolta över växtligheten. Det märkligaste var att vissa av dem var inte ens gamla. Någon var från 40-talet eller så och den äldsta av dem vi såg var nog bara från slutet av 1800-talet. Kändes verkligen som en film att gå där, helt magiskt faktiskt. Ja sedan fortsatte vi i alla fall och kom så småningom ur skogen genom att klättra över ett stängsel ut på en bilväg vid Barnes station. Såg säkert ganska konstigt ut när vi hoppade ut ur skogen sådär, en gubbe i en bil frågade till och med vad vi hade gjort där inne. Ja sen gick vi bara på tills vi kom till Richmond, där tog vi oss en kort glasspaus i gräset innan vi fortsatte de sista 40 minuterna till Twickenham. Klockan halv 7 var vi framme i huset där jag bor, trötta, ömmande fötter och värkande ben men vid väldigt gott humör och 100 % nöjda. Promenaden tog 5 och en halv timme inklusive glasspausen och det. Bra jobbat säger jag bara! Dessutom hade vi under vår gång fått vår beskärda del av tut från bilar och visslingar mm, så det var ju en liten bonus ;)
När vi så var framme tog vi varsin efterlängtad dusch och sedan sminkade jag både Charlotte och mig. Det var jättekul att få sminka henne och både hon och jag blev supernöjda med resultatet, jag tror jag ska ta och bli makeup artist ändå. Det hade varit askul. När vi var färdiga åkte vi buss (vi var helt överens om att vi inte skulle gå) till Richmond där vi letade rätt på en thairestaurang. Vi åt middag och tog sedan en liten pubrunda och firade vår lyckade dag. Vid 2-tiden åkte vi hem, var och en till sig, jag lade mig och sov helt otroligt bra.

Söndag.
Halv 10 tvingade jag upp mig själv. Trött men ändå inte värre än vad det hade kunnat vara. Jag städade rummet och organiserade mina saker innan jag åkte iväg till Notting Hill. Den stationen jag skulle av på var stängd så jag fick lov att gå av på High Street Kensington och gick sedan därifrån. Charlotte kom och mötte mig och vi gick sedan till McDonalds och köpte mcflurry åt henne och en 1 punds burgare åt mig innan vi gick till Holland Park. Där satte vi oss och snackade på gräset. Även denna dag var sådär varm och härlig även om solen knappt varit framme. Vi promenerade sedan runt lite i parken och såg till exempel den japanska trädgården som finns där. Väldigt vacker park faktiskt. Efteråt gick vi och handlade lite mat innan vi fortsatte hem till henne. Där lagade vi köttbullar, nationaldagen till ära, som vi åt med potatis och sås. Sedan var Charlotte tvungen att åka till jobbet och jag for hem igen. Sedan jag kom tillbaka hit har jag inte gjort något förutom att skypa lite och skriva detta. Ikväll ska jag inte göra något alls. Jag ska se lite på tv, vila mina ömmande ben, leka med datorn och gå och lägga mig senast 10. And that's it.

3/6 Behovet av helg är stort, men den närmar sig

Torsdag.
Jag försov mig lite denna morgon men inte allt för länge, ganska misslagom dock eftersom Ewan skulle tillbaka till skolan. Men trot eller ej, han var väldigt duktig och gjorde allt han skulle på morgonen utan att jag behövde säga ett enda ord! Det har väl aldrig hänt förut och lär nog inte ske igen. Vi gick prick i tid till och med, jag trodde nästan han var sjuk! Vädret var superhärligt och varmt även klockan 8 på morgonen. När pojken var avlämnad och jag kommit hem bytte jag lakan i sängarna, tvättade och röjde upp lite innan jag såg The wizard of Oz på tv. Halv 11 vaknade Fraser upp, men han skötte sig ganska bra så jag behövde inte göra så mycket. Klockan halv 1 kom maten hemkörd så jag tog hand om den innan jag satte mig ute i solen och åt lunch. Jag käkade en supergod sandwich som jag hade kyckling, ost, tomat, rucolasallad, pesto och majonäs på. Jag är asbra på att göra goda mackor! Efter lunch gjorde jag diverse som jag inte riktigt kan komma ihåg nu innan jag gick och hämtade Ewan som slutade 4. Vi var båda på ganska bra humör så vi snackade en hel del på vägen hem. Sedan fixade jag till middag åt pojkarna och mig själv, vi åt och efteråt fixade jag med lite undanröj och plock innan Alison kom hem klockan 6 för att ta pojkarna till någon doktor för att ta vaccinsprutor. Och sedan dess har jag skypat lite kort med Ludvig, lyssnat på sommartaggande låtar på Spotify och surfat runt på internet. Ikväll kommer bli lugn, vilket kanske kan behövas med tanke på att jag haft tre ganska sena kvällar denna vecka. Nä det blir nog tv, dator och sömn vid 10 ikväll. Skönt.
Jag vill förresten skänka en liten tanke till lillasyster Alva som ska på bal ikväll. Jag hade så gärna velat vara hemma och hjälpa till med smink och hår (inte för att du har så mycket hår kvar) och annat. Fy så kul det hade varit! Men du ser säkert helläcker ut, även om jag inte kunnat bidra med något ;) Hoppas det blir alldeles alldeles underbart (för att citera Askungen) och ta massvis med bilder för tusan så jag får se!

1/6 - 2/6 Två långa dagar och två sena nätter

Tisdag.
Alison jobbade hemifrån och pojkarna var på lov så alla var hemma utom Clive. Jag gick upp klocka 7 och städade och sedan fixade jag med luncher, tvätt, strykning, middag mm. En ganska intetsägande dag med mycket arbete. På kvällen for jag in till stan och träffade Julia. Vi tog några drinkar på B@1 och sedan gick vi och dansade på Roadhouse. Det var kul att se Julia igen eftersom hon varit på Irland i en dryg vecka. Roadhouse var helt okej men inte lika kul som det brukar vara där. Kanske för att det trots allt var tisdag och just efter bank holiday så folk var kanske lite slöa, vad vet jag. Jag kom hem strax efter 3 och stupade i säng.

Onsdag.
Upp klockan 8 och städa och annat. Pojkarna gick upp först ganska långt senare så jag passade på att slumra några minuter i soffan när jag var färdig med städningen. Vädret var fint men eftersom jag var tvungen att vara hemma med pojkarna kunde jag inte gå ut mer än på bakgården. Jag frågade dem om de ville ut och göra något men de var inte intresserade så det fanns inte mycket jag kunde göra. Resten av dagen gick ut på att se till att killarna inte sköt varandra med sina bb guns eller satte eld på huset. Alison kom hem klockan 9 så det var en lång dag. Så fort jag slutat åkte jag in till stan igen och träffade Julia och några av hennes vänner. Vi for till Jalouse och dansade men det var inte så himla kul så vi drog ganska tidigt. Jag begav mig till mitt busstopp och kom dit med 5 minuters marginal bara för att upptäcka att den var Not in use på grund av vägarbeten. Jag fick springa två busstopp bort för att slutligen hitta ett som användes. Jag hann dit och kom med den buss jag planerat att ta så det var skönt att inte behöva vänta en halvtimme på nästa. Klockan halv 3 var jag hemma och sov snart som en stock.

30/5 - 31/5 Andra halvan av långhelgen

Söndag.
En 100 % superlat dag. Jag lämnade inte huset en enda gång. Jag städade rummet, sov, såg på tv mm. Jag hade tänkt gå ut och köpa mig en påse godis till kvällen men hittade av en slump en bilpåse som jag glömt undan någon månad tidigare. Niiiice! På kvällen såg jag filmen He's just not that in to you och avslutade åter igen dagen med ett par avsnitt How I met ya.

Måndag.
Bank holiday. Alltså långhelg! Jag åkte till Niels hus, inte för att han var där, han är i Danmark. Jag städade lite lätt och promenerade sedan in till Richmond. Där köpte jag en burk bodybutter och en ögonskugga på Body Shop, det var 30 % rea så jag passade på. Tjejen i kassan var så himla trevlig! Jag älskar glada sociala människor. Som busschaufförer som ler glatt och hälsar när man kommer in. Jag har som vana att alltid hälsa när jag kliver in på bussar och det uppskattas ibland väldigt mycket. Två gånger har busschaufförerna vinkat åt mig när jag gått av och de kör iväg, det är väl ändå supertrevligt!
Nåja, jag käkade lunch i Richmond Green på en parkbänk, handlade lite mat och for sedan tillbaka till East Sheen. Jag la mig och kollade på tv ett tag, sov lite granna och började sedan göra i ordning maten. Charlotte kom vid 7-tiden och vi käkade och snackade tills vi plötsligt insåg att klockan var halv 12. Då packade vi snabbt ihop våra saker och for var och en hem till sig. Så himla mysig kväll!

RSS 2.0