8/7 - 14/7 Besök och 3 slappa dagar

Och såhär går det när man haft besök, man hamnar efter i bloggen. Men det är ju ett litet pris att betala med tanke på hur bra jag har haft det!

Torsdag.
Jag träffade Lisa och Linn vid 1-tiden på Golders Green, vi åkte till King's Cross och käkade lunch innan vi for vidare mot deras hotell, checkade in, lämnade väskorna och promenerade sedan in till stan. Lite shopping först och sedan hittade vi oss en pub på Carnaby Street där vi käkade middag och sedan satt och snackade till stängning. Mysigare och roligare tjejer får man leta efter! Efteråt promenerade vi tillbaka till deras hotel och sedan for jag vidare hem.

Fredag.
Jag åkte in till stan och träffade tjejerna på primark, många svenskars paradis (mitt helvete, jag gillar verkligen inte detta hysteriska varuhus). De gjorde lite shopping och jag slängde på mig de vanliga £2 skorna. Vi åt lunch på mitt favoritcafé på Carnaby street och dit anslöt även Charlotte vid 3-tiden. Vi shoppade sedan vidare. Inne på TopShop köpte jag mig en snygg jacka/tröja men sedan fick vi nog, gick och köpte varsin dryck inne på Starbucks och sökte rätt på närmsta park där vi slog oss ner. Helt otroligt varm väder som vanligt så man var lagom svettig. Vid 5-tiden skiljdes vi från Lotta och gick sedan till en restaurang och åt middag innan jag kastade mig iväg hemåt för att packa ihop festväskan och sedan möta upp flickorna på deras hotellrum. Charlotte kom också och vi hade en härlig förfest i det trånga rummet innan vi tog en taxi till Camden. Där träffade vi Julia och min gamla klasskompis Stefan som skulle bo hos mig över helgen. Vi gick till KOKO där vi dansade som tokar till omkring 3-4-tiden. Att ta sig hem tog en bra stund för vi missade bussen i Hammersmith med några minuter så vi åkte till Barnes och gick därifrån så vi var väl hemma vid 5-6 ungefär. Förstå att jag var trött.

Lördag.
Jag vaknade omkring 12 så jag gick in och väckte Stefan, vi åt en snabb frukost och for sedan till Hyde Park och mötte tjejerna. Vi satt där i hettan en stund innan vi sedan gjorde lite shopping och allmän stadsvandring innan vi åt middag vid 6-tiden. Vi åt på en mysig pastarestaurang på en liten bakgata till Oxford Street. Det var härligt att sitta på deras uteservering och titta på människor, prata och skämta. Klockan 8 gick vi till Leicester square och såg 3:e Twilight filmen Eclipse på bio. Den var faktiskt bra. Skådespelarna hade skärpt sig väldigt mycket och hela feelingen av filmen var mycket mer trovärdig om man jämför med stolpskotten som var de tidigare två filmerna. Ett plus även för bra soundtrack. Efteråt for vi hem direkt och sov vilket behövdes ganska så bra.

Söndag.
Upp vid 9, snabb frukost och sedan iväg in till stan igen. Vi träffade Lisa och Linn vid Buckingham Palace där vi stod tills vi fått se en del av det omtalade vaktbytet (orkade inte se hela för jäklar vad lång tid det tog och inte hade vi speciellt bra platser). Vi gick sedan och åt pizza till lunch innan vi åkte till Brick lane i östra London. Jag ville visa något annat än Regent Streets pampiga byggnader så Brick lanes slitna graffitimålade fasader kändes som en bra kontrast. Stefan hann även se väskryckare i action så vi fick hela paketet. Efteråt tog vi bussen till St Paul's cathedral, satte oss på trapporna utanför och njöt av solen. Efteråt ville tjejerna åka till hotellrummet och duscha av sig så jag och Stefan gick över Themsen till en pub nära Tate Modern där vi tog några öl medan vi paxade platser inför VM finalen på kvällen. De andra kom dit vid 6-tiden och vi åt middag och såg på matchen tillsammans med massa spanjorer och holländare. När Spanien så småningom vann for vi tillbaka till tjejernas hotellrum och bara slöade innan vi sa hejdå (flickorna skulle åka klockan 11 nästa morgon) och jag och Stefan for hem till mig. Även vi fick säga tack och hej innan vi gick och la oss för Stefan skulle åka klockan 5 på morgonen och jag hade då inte tänkt stiga upp då.
Tack pojkar och flickor för besöket, det har varit fina dagar och jag har haft otroligt kul! Vi ses snart igen.

Måndag.
Hahahaha, medan de andra fick gå upp tidigt och påbörja sina resor hem efter semestern deras kunde jag sova ut efter min. Och trött var jag! Gick upp vid 11 men la mig i soffan direkt, såg på tv, såg på serier på datorn och sov. Jepp, hela dagen låg jag där. Tills klockan var 6, då klädde jag på mig och träffade Julia på en argentinsk restaurang i Richmond, Gaucho. Vi käkade och jag såg skådespelerskan Kate Beckinsale sitta vid några bord bort. Hurra, min första kändis! Sedan såg vi filmen "Låt den rätte komma in" hemma hos mig innan hon for hem och jag sov.

Tisdag.
Man kan tro att Klara skulle vara utvilad från dagen innan men nej, denna dag upprepar sig helt och hållet förutom att denna kväll åkte hon in till Clapham istället där hon och Julia tog en snabb drink innan hon återvände hem, såg ett avsnitt Smallville på datorn och sedan sov vidare.

Onsdag.
Jag kunde inte sova bort denna dag också. Jag hade bestämt möte med Agnes, hon som städade huset i Twickenham. Efter lite lagomt med slapp på morgonen och snack med mamma på skype klädde jag på mig och promenerade iväg till Agnes hus i Richmond. Vi fikade, snackade, åt lunch och lekte med henne söta siameskatt. Klockan 4 promenixade jag tillbaka hem, skypade med Ludvig, datade och såg lite serier på datorn innan jag åt middag (tonfisk majs och majonäs såklart med en mickrovärmd potatis). Sedan dess har jag suttit här och skrivit. Och nu är jag less på detta. Orkar inte lägga in några bilder från veckan, mest för att jag inte har några än, flickorna har dem, men om ni vill se några så kan ni gå in på Bomans blogg: lisaboman.blogg.se
Nu ska jag gå och handla lite frukost och tandkräm innan affären stänger och sedan ska jag nog se en film eller någon serie på min dator. Eller helt enkelt sova som ett barn. Jag tror inte jag återhämtat mig helt från mina sjukveckor för jag är konstant trött!
Jag hoppas vi hörs i morgon. Puss!

Kommentarer
Postat av: lisaboman

Puss vännen för en superhelg!

Kolla även linnjohansson.webblogg.se om du vill se mer bilder, eller fb ;)

2010-07-15 @ 00:35:16
URL: http://lisaboman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0